NL|DE
Gas bestellen?

Propaangas

Een bron van energie

Propaangas is een Liquefied Petroleum Gas (LPG) oftewel een vloeibaar gemaakt petroleumgas of koolwaterstofgas. Het gas wordt gewonnen uit aardolie- en aardgasbronnen, maar komt ook als nevenproduct vrij bij aardolie-raffinage. Onder druk, in een daarvoor geschikt gemaakte propaanfles of propaancilinder, is propaan vloeibaar. De brandbare dampen van deze vloeistof die via een regelaar onder de juiste druk vrijkomen lopen door een leiding of slang naar de verbrander, bijvoorbeeld een c.v.-ketel, barbecue of gasfornuis.

Een ideaal alternatief

Propaangas kent veel toepassingen dankzij een groot aantal voordelige eigenschappen. Het is eenvoudig te transporteren in grote hoeveelheden, relatief veilig en eenvoudig in gebruik en werkt uitstekend onder winterse omstandigheden. Hierdoor is het gas uitermate geschikt voor particulier, agrarisch, recreatief en industrieel gebruik. Propaangas is een uitstekend alternatief voor sterk vervuilende brandstoffen als kolen en stookolie, die vooral met verouderde technologieën worden gebruikt. Er zijn inmiddels meerdere Europese initiatieven om het gebruik van propaan te bevorderen.

Propaangas van Robogas

Robogas levert propaangas in flessen en tanks. Onze huurtanks hebben een minimale inhoud van 500 liter. In onze standaard lijn loopt de inhoud op tot 13.000 liter. Grotere tanks zijn op aanvraag leverbaar. Wanneer u specifieke wensen of eisen heeft kunt u tevens bij Robogas terecht voor maatwerk gasinstallaties, bijvoorbeeld met warmwaterspiraal of vloeistofpomp. Hiermee bieden wij gerichte oplossingen voor onder andere bouw-, industrie- en recreatiebranche.

Robogas heeft een grote opslag in Nijkerk, midden in Nederland, en een eigen transport- en installatieservice. Dankzij onze landelijke dekking en een ruime voorraad bent u altijd verzekerd van een zorgvuldige en snelle levering. Uiteraard heeft Robogas alle middelen in huis om uw propaantank opstelling te verzorgen en te onderhouden. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan laagdrempelige service en persoonlijke aandacht. Kortom, een ervaren gasleverancier met een klantgerichte dienstverlening.

> ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Telefonisch gas bestellen

Direct profiteren van de voordelen van Robogas?

Wanneer de inhoud van uw gastank 30% of minder bedraagt is het tijd om deze bij te laten vullen. U kunt uw bestelling telefonisch paatsen of u kunt gebruik maken van onderstaand bestelformulier.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen plannen wij de gaslevering zo spoedig mogelijk in.

Bel 033 - 245 25 45

Online gas bestellen

Let op: Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij eerst telefonisch contact met uw op om de bestelling definitief te maken.

U kunt ook telefonisch bestellen op 033 - 245 25 45.

*
*
*

* verplicht in te vullen

U kunt ook telefonisch bestellen op 033 - 245 25 45.

*
*
*

* verplicht in te vullen

Robogas is een landelijk leverancier van propaangas. Dit leveren wij in zowel gasflessen voor kleinverbruik als in grote tanks voor bulkverbruik. Het bedrijf inclusief de gasopslag is gevestigd in Nijkerk, in het noordwesten van de provincie Gelderland.

Robogas