NL|DE
Gas bestellen?

Propaan voor heftrucks

De ideale aandrijving

Robogas is uw gespecialiseerde leverancier van heftruckgas (propaan). In ons assortiment heftruckgas bieden wij zowel stalen gasflessen met een inhoud van 11kg als composite gasflessen met een inhoud van 14 kg. Onze gasflessen zijn geschikt voor ieder type LPG heftruck.

Onze innovatieve Robogas Composite kunststof heftruckgas fles, geleverd in op maat gemaakte stapelbare kratten, kent interessante voordelen ten opzichte van stalen gasflessen en is zeer efficiënt in gebruik voor ondernemingen waar dagelijks of veelvuldig met heftrucks gewerkt wordt.

Voordelen van de Robogas Composite gasfles voor heftrucks:

  • Ruime inhoud van 14 kg heftruckgas, i.p.v. gebruikelijke 11 kg, dus meer reikwijdte en minder vaak flessen wisselen.
  • Lichtgewicht, met een totaalgewicht van 20,9 kilogram blijft de gasfles ruim onder de ARBO norm van 23 kilogram.
  • CE goedgekeurd, net zo veilig als een stalen gasfles, maar vriendelijker voor uw heftruck chauffeurs.
  • Handig op te slaan per twaalf flessen in speciaal ontwikkelde stapelbare kratten.
  • Gemaakt van sterk en transparant composiet kunststof waardoor de inhoud van de gasfles zichtbaar is.

Telefonisch gas bestellen

Direct profiteren van de voordelen van Robogas?

Wanneer de inhoud van uw gastank 30% of minder bedraagt is het tijd om deze bij te laten vullen. U kunt hiervoor bellen met het gratis 0800 telefoonnummer maar u kunt ook gebruik maken van onderstaand bestelformulier.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen plannen wij de gaslevering zo spoedig mogelijk in.

Bel GRATIS met 0800 - 762 64 27

Online gas bestellen

Let op: Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij eerst telefonisch contact met uw op om de bestelling definitief te maken.

U kunt ook direct gratis bellen met 0800 - 762 64 27.

*
*
*

* verplicht in te vullen

U kunt ook direct gratis bellen met 0800 - 762 64 27.

*
*
*

* verplicht in te vullen

Robogas is een landelijk leverancier van propaangas. Dit leveren wij in zowel gasflessen voor kleinverbruik als in grote tanks voor bulkverbruik. Het bedrijf inclusief de gasopslag is gevestigd in Nijkerk, in het noordwesten van de provincie Gelderland.

Robogas

Belangrijke mededeling

Ook in deze onzekere tijd met ongekende overheidsmaatregelen als gevolg van het coronavirus blijft voor Robogas de levering van propaangas de hoogste prioriteit. Hierbij stellen wij de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers voorop.

Intern werken we volledig volgens de richtlijnen van de overheid en de RIVM. Meestal kunnen gas- en/of tankleveringen zonder direct contact uitgevoerd worden. Onze chauffeurs houden zich daarbij aan de 1,5 meter afstand richtlijn. Wij willen u vragen dit te respecteren en hetzelfde te doen. Onze servicegerichte werkzaamheden aan propaangasinstallaties en tanks zullen zoveel mogelijk doorgang vinden.

Omdat een groot deel van ons personeel vanuit huis werkt, verzoeken wij u vriendelijk voor bestellingen of vragen zoveel mogelijk digitaal contact met ons op te nemen. Maar we blijven ook telefonische service bieden waar nodig. Mogelijk zijn we daardoor wel iets moeilijker telefonisch bereikbaar.
Wij verzoeken afhaalklanten om gepaste afstand tot onze medewerkers te bewaren.