NL|DE
Gas bestellen?

caravan - camping - chaletpark - barbecue - ballonvaart

Een veilige en onderhoudsarme energiebron, ongeacht het seizoen.

Voor de landelijk gelegen campings en chaletparken is de beschikbaarheid van propaangas onmisbaar voor de verwarming van caravans en vakantiewoningen, warmwatervoorziening en koken. Dankzij de unieke eigenschappen van propaan beschikt u over een veilig en onderhoudsarme energiebron, ongeacht het seizoen.

En met enkele reglementen in ogenschouw is er altijd wel een plekje te vinden waar u de tank uit het zicht kunt plaatsen. Onze verkoopadviseurs assisteren u hier graag bij!

De laatste jaren wint de gasbarbecue veel terrein als het snelle en veilige alternatief voor houtskool, waarmee lang wachten en rookoverlast tot het verleden behoren. Dankzij een ruim assortiment van flessen kunt u uw gasten altijd van de juiste benodigdheden voorzien.

Voor de ballonvaart biedt Robogas complete oplossingen aan zoals een tank uitgerust met vulinstallatie zodat u zelf de flessen kunt bijvullen. Laat u informeren door onze experts over de voordelen van propaan en de uitstekende service van Robogas.

> BEKIJK ONS COMPLETE ASSORTIMENT GASFLESSEN

Specialist in recreatieve toepassingen

 • Vulstations (bijv. voor ballonvaart).
 • Meterkasten voor recreatiewoningen.
 • Gehele installatie en aansluiting van tank naar recreatiewoningen.
 • Speciale maatwerk installaties.

Robogas biedt een ruim aanbod stalen en kunststof gasflessen voor recreanten en ondernemers in de recreatie sector.

Onze klanten ervaren de hoge servicegraad en de vele voordelen van Robogas! Bestaande én nieuwe klanten kunnen direct online gas bestellen.

 • Specialist in vulinstallaties
 • Uitstekende service.
 • Ervaren en gediplomeerde technici.
 • Landelijke dekking en snelle levering.
 • Zorgeloos huren van een tank.
 • Heldere administratie en facturatie.
 • Gratis telefoonnummer voor service en onderhoud.

Telefonisch gas bestellen

Direct profiteren van de voordelen van Robogas?

Wanneer de inhoud van uw gastank 30% of minder bedraagt is het tijd om deze bij te laten vullen. U kunt hiervoor bellen met het gratis 0800 telefoonnummer maar u kunt ook gebruik maken van onderstaand bestelformulier.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen plannen wij de gaslevering zo spoedig mogelijk in.

Bel GRATIS met 0800 - 762 64 27

Online gas bestellen

Let op: Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij eerst telefonisch contact met uw op om de bestelling definitief te maken.

U kunt ook direct gratis bellen met 0800 - 762 64 27.

*
*
*

* verplicht in te vullen

U kunt ook direct gratis bellen met 0800 - 762 64 27.

*
*
*

* verplicht in te vullen

Robogas is een landelijk leverancier van propaangas. Dit leveren wij in zowel gasflessen voor kleinverbruik als in grote tanks voor bulkverbruik. Het bedrijf inclusief de gasopslag is gevestigd in Nijkerk, in het noordwesten van de provincie Gelderland.

Robogas

Belangrijke mededeling

Ook in deze onzekere tijd met ongekende overheidsmaatregelen als gevolg van het coronavirus blijft voor Robogas de levering van propaangas de hoogste prioriteit. Hierbij stellen wij de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers voorop.

Intern werken we volledig volgens de richtlijnen van de overheid en de RIVM. Meestal kunnen gas- en/of tankleveringen zonder direct contact uitgevoerd worden. Onze chauffeurs houden zich daarbij aan de 1,5 meter afstand richtlijn. Wij willen u vragen dit te respecteren en hetzelfde te doen. Onze servicegerichte werkzaamheden aan propaangasinstallaties en tanks zullen zoveel mogelijk doorgang vinden.

Omdat een groot deel van ons personeel vanuit huis werkt, verzoeken wij u vriendelijk voor bestellingen of vragen zoveel mogelijk digitaal contact met ons op te nemen. Maar we blijven ook telefonische service bieden waar nodig. Mogelijk zijn we daardoor wel iets moeilijker telefonisch bereikbaar.
Wij verzoeken afhaalklanten om gepaste afstand tot onze medewerkers te bewaren.