NL|DE
Gas bestellen?

betondroging - heftrucks - dakdekken - doorwerkverwarming - keetverwarming

On-demand leveringen, flexibiliteit, kennis en ervaring vormen de basis.

Robogas is de laatste jaren steeds vaker de eerste keus voor ondernemingen in de bouw- en industriële sector als het op propaangas aankomt. Deze bedrijven zoeken een partner die betrouwbaar en veilig handelt, waarbij on-demand leveringen, flexibiliteit, kennis, ervaring en administratief gemak de basis vormen voor een intensieve en langdurige samenwerking

In fles heeft propaan inmiddels haar nut bewezen bij het aandrijven van heftrucks en bij het gebruik van gasbranders. Robogas is tevens de ideale leverancier als het aankomt op bulkverbruik, bijvoorbeeld voor betondroging of keetverwarming. Het bijvullen kan plaatsvinden op basis van planning of met behulp van telemetrie-apparatuur.

Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee wanneer er een oplossing moet worden gevonden die zowel aan uw wensen als de wettelijke eisen moet voldoen.

> BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Specialist voor bouw & industrie

 • Transportabele tank voor dakdekkers.
 • Grote werkplaats heaters.
 • Vulstations (bijv. voor heftruckgas).
 • Speciale maatwerk installaties.


Complete gasinstallatie voor veldverwarming, aangelegd door Robogas.

Robogas Composite, de ideale fles voor heftrucks dankzij zijn lichte gewicht en grote inhoud, kan geleverd worden in stapelbare kratten van 12 flessen.

Onze klanten ervaren de hoge servicegraad en de vele voordelen van Robogas! Bestaande én nieuwe klanten kunnen direct online gas bestellen.

 • Specialist in vul-/drooginstallaties
 • Uitstekende service.
 • Ervaren en gediplomeerde technici.
 • Landelijke dekking en snelle levering.
 • Zorgeloos huren van een tank.
 • Heldere administratie en facturatie.
 • Gratis telefoonnummer voor service en onderhoud.

Telefonisch gas bestellen

Direct profiteren van de voordelen van Robogas?

Wanneer de inhoud van uw gastank 30% of minder bedraagt is het tijd om deze bij te laten vullen. U kunt hiervoor bellen met het gratis 0800 telefoonnummer maar u kunt ook gebruik maken van onderstaand bestelformulier.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen plannen wij de gaslevering zo spoedig mogelijk in.

Bel GRATIS met 0800 - 762 64 27

Online gas bestellen

Let op: Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij eerst telefonisch contact met uw op om de bestelling definitief te maken.

U kunt ook direct gratis bellen met 0800 - 762 64 27.

*
*
*

* verplicht in te vullen

U kunt ook direct gratis bellen met 0800 - 762 64 27.

*
*
*

* verplicht in te vullen

Robogas is een landelijk leverancier van propaangas. Dit leveren wij in zowel gasflessen voor kleinverbruik als in grote tanks voor bulkverbruik. Het bedrijf inclusief de gasopslag is gevestigd in Nijkerk, in het noordwesten van de provincie Gelderland.

Robogas

Belangrijke mededeling

Ook in deze onzekere tijd met ongekende overheidsmaatregelen als gevolg van het coronavirus blijft voor Robogas de levering van propaangas de hoogste prioriteit. Hierbij stellen wij de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers voorop.

Intern werken we volledig volgens de richtlijnen van de overheid en de RIVM. Meestal kunnen gas- en/of tankleveringen zonder direct contact uitgevoerd worden. Onze chauffeurs houden zich daarbij aan de 1,5 meter afstand richtlijn. Wij willen u vragen dit te respecteren en hetzelfde te doen. Onze servicegerichte werkzaamheden aan propaangasinstallaties en tanks zullen zoveel mogelijk doorgang vinden.

Omdat een groot deel van ons personeel vanuit huis werkt, verzoeken wij u vriendelijk voor bestellingen of vragen zoveel mogelijk digitaal contact met ons op te nemen. Maar we blijven ook telefonische service bieden waar nodig. Mogelijk zijn we daardoor wel iets moeilijker telefonisch bereikbaar.
Wij verzoeken afhaalklanten om gepaste afstand tot onze medewerkers te bewaren.