NL|DE
Gas bestellen?

Propaangas

Een bron van energie

Propaangas is een Liquefied Petroleum Gas (LPG) of, in het Nederlands, een vloeibaar gemaakt petroleumgas of koolwaterstofgas. Het propaangas wordt gewonnen uit aardolie- en aardgasbronnen, maar komt ook als nevenproduct vrij bij aardolie-raffinage. Onder druk, in een daarvoor geschikt gemaakte propaanfles of propaancilinder, zijn de propaangassen vloeibaar. De brandbare dampen van deze vloeistof die via een regelaar onder de juiste druk vrijkomen lopen door een leiding of slang naar de verbrander, bijvoorbeeld een c.v.-ketel, barbecue of gasfornuis.

Propaangas van Robogas.

Propaangas heeft als groot voordeel dat het ook bij winterse temperaturen bruikbaar is. Hierdoor is het dus uitermate geschikt voor huishoudelijk, agrarisch en industrieel gebruik. Propaangas is een uitstekend alternatief voor sterk vervuilende brandstoffen als kolen en stookolie, die vooral met verouderde technologieën worden gebruikt. Er zijn inmiddels meerdere Europese initiatieven om het gebruik van propaan te bevorderen.

Robogas levert de propaangas in cylindervormige flessen en tanks voor heftrucks, particulieren en industrie.

Gas telefonisch bestellen

Direct profiteren van de voordelen van Robogas?

Wanneer de inhoud van uw gastank 30% of minder bedraagt is het tijd om deze bij te laten vullen. U kunt hiervoor bellen met het gratis 0800 telefoonnummer maar u kunt ook gebruik maken van onderstaand bestelformulier.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen plannen wij de gaslevering zo spoedig mogelijk in.

Bel GRATIS met 0800 - 762 64 27

Gas online bestellen

Let op: Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij eerst telefonisch contact met uw op om de bestelling definitief te maken.

U kunt ook direct gratis bellen met 0800 - 762 64 27.

*
*
*

* verplicht in te vullen

U kunt ook direct gratis bellen met 0800 - 762 64 27.

*
*
*

* verplicht in te vullen

Robogas is een landelijk leverancier van propaangas. Dit leveren wij in zowel gasflessen voor kleinverbruik als in grote tanks voor bulkverbruik. Het bedrijf inclusief de gasopslag is gevestigd in Nijkerk, in het noordwesten van de provincie Gelderland.

Robogas